vrijdag 28 maart 2014

't Was Feest

Op 22 en 23 maart zijn de Lammetjesdagen op De Vreugdehoeve georganiseerd.


Het was een enorm feest. Vele honderden bezoekers bezochten de lammetjes. Er werd geaaid, geknuffeld. De lammetjes hebben líters melk verslonden die ze aangeboden werd door kinderen die maar wat graag de fles wilden geven. Lammetjes genoten van de aandacht.

Veel drukte en gelach binnen de muren van het springkasteel. De skippy-animals hebben geen moment rust gehad. Mini-tractoren reden af en aan. En dat alles, dat is geweldig leuk om te zien.
Extra activiteiten waren het schilderen van schapen op panelen en het vilten van sleutelhangers of
mini-zeepjes.


   








Lekker breien aan
het gastenboek

Eerste haakles
Deelnemers van Wolcafé Zwolle hebben laten zien hoe je een schapenvacht kunt kaarden, hoe de deze gekaarde wol spint op een spinnewiel. Maar ook kon je leren breien en/of haken.

Je kunt het niet vroeg
genoeg leren

Deken in wording gebreid van eigengesponnen wol



Er stonden twee kramen in de koffie/theeschenkerij. Eén met volop gelooide schapenvachten en kleine - Fair Trade - viltartikelen. Op de andere kraam had Klazien van Klazien's Kreatie uit Wapenveld een prachtig aanbod van strengen en knotten wol. Het aanbod betrof een selectie uit haar enorme aanbod uit de winkel, waaronder Klazien's Shetlandwolle. Een uitgebreide serie wol in prachtige kleuren onder eigen label.

Dank aan de dames die zich deze dagen volop hebben ingezet om hun passie met ons te delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten