woensdag 19 februari 2014

Show & Tell

Zaterdag is het weer zover! In De Vreugdehoeve staan de stoelen klaar voor Wolcafé Zwolle. Het is goed de ontwikkeling te zien dat steeds meer mensen de weg vinden naar deze unieke locatie.

Als je wilt spinnen, breng dan je eigen spinnewiel  (of -tol) mee. Vachten van het Fries Melkschaap zijn ter plekke verkrijgbaar. Die kun je kaarden of zo uit de vacht spinnen. Er staat een kaardmolen die deelnemers van Wolcafé Zwolle mogen gebruiken. Enkele spinnewielen staan klaar om kennis te komen maken met het spinnen.*

Maar uiteraard zijn alle wolliefhebbers welkom. Je bent ook van harte uitgenodigd om te komen breien, haken, weven (band- of tafel-) of een andere techniek waarin of waarbij je wol verwerkt.

Ben je nog niet zover maar ben je wel dol op wol, ben je welkom om je laten voorlichten en inspireren.

We hebben net Handwerkbeurs Zwolle achter de rug en misschien wil je ons je mooie wol-aankopen laten zien. Of heb je je laten verleiden tot een prachtige aankoop en weet je eigenlijk niet zo goed hoe je je project zult beginnen. Kom dan vooral ook, dan kunnen we je wellicht op weg helpen.

Original Wool BlendsÒ 
(Merino en zijde)
* Bij veel belangstelling zal de tijd verdeelt worden over kaardmolen en spinnewielen opdat iedereen die wil kennismaken ook de kans krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten