zondag 3 september 2017

Na de zomer

Hebben jullie allemaal een fijne zomer gehad? Er zijn vast weer mooie draadjes gesponnen, vachten / vachtjes gevilt. Maar zeker ook 'dingen' gebreid of gehaakt.

Wolcafé Zwolle gaat ook weer van start. Een leuk moment om andere liefhebbers van vezels en draadjes (weer) te ontmoeten. Je bent van harte welkom.

Breng je eigen werk mee waar je mee bezig bent. Of een van je vele ideeën die je verder wilt uitwerken. Door elkaar te ontmoeten krijg je vaak meer inspiratie en/of andere inzichten. Dat kan ook een steuntje in de rug of een bijzondere draai geven. Als je het leuk vindt om ook resultaten de delen, breng dan werkstukken, eindproducten, van je mee.

Leuk om met elkaar te spinnen, breien, haken of bezig te zijn met een andere techniek die je beheerst. Of; wilt leren. Het is geen cursus maar we leren veel van elkaar.

Wolcafé Zwolle
Zaterdag 16 september om 10.00 uur ontmoeten we elkaar weer in De Vreugdehoeve.
Lekker bijkletsen na de zomer en vol inspiratie beginnen aan het seizoen 2017-2018.

Cursus
Zaterdag 16 september, 's middags, 13.30 uur, is alweer de 3e les voor de cursisten van Freeform Knitting onder deskundige leiding van Mathilde Jongbloed.
We laten ons verrassen door de 'bloemlezing' die gedurende de zomer is gemaakt. We wachten met spanning de nieuwe opdrachten af. Via dit blog houden we je op de hoogte van de kunstzinnige ontwikkelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten