zondag 19 januari 2014

Trendy Knitwear en .....

Zaterdag a.s. ben je weer welkom in Wolcafé Zwolle. Houd je van spinnen, haken of breien? Dan is dit de goede plek!

Gebruik je creativiteit om te bedenken wat je allemaal met wol kunt maken. Draden spinnen om vervolgens mee te breien. Art-Yarn spinnen om te breien, weven of vilten. Maar je kunt ook projecten maken van reeds gesponnen wol. Global brands als Lang Yarn, Malabrigo Yarn, Manos del Uruguay. Maar wat te denken van onze eigen Scheepjeswol. De laatste heeft zelfs een nieuw garen op de markt gebracht, Zuiderzee, voor het breien van de übertrendy traditionele visserstrui!

Malabrigo
Scheepjeswol
Zuiderzee
Breng je eigen project en materiaal mee om mee te werken. Er is volop mogelijkheid tot elkaar inspireren en verder te helpen wanneer je vragen mocht hebben.
Mocht je nog steeds denken dat wol een wollig of zelf geitenwollensokken-imago heeft, heb je het helemaal mis. Fashiondesigners houden zich volop bezig met het produceren van knitwear voor de grote shows  binnen Haute Couture.Chunky gebreide rok
van Cloé

Gebreide cape van
Moschino

Op de internationale woon- en lifestylebeurzen, op dit moment volop aan de gang, worden meubelen, zitelementen, lampen, plaids, en andere cocooning-items getoond aan de retailer. Onder andere van Lenz en Leif  'inspired by nature'.  Van......? WOL!
Het materiaal dat helemaal 'thuis' is anno 2014 en verder. Wol heeft een groot organisch en duurzaamheidsaspekt wat een niet onbelangrijke factor is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten